PC

Windows 11 izlazi 5. oktobra

Microsoft je sada zvanično objavio datum izlaska za Windows 11 operativni sistem.

Utorak 5. oktobar će biti dan kada nova generacija Windowsa stupa na scenu kao besplatna nadogradnja za Windows 10 korisnike koji podležu njoj.

Caka leži u tome što neće svi korisnici dobiti priliku za nadogradnju, već će dolaziti u talasima, tako da pojedini ponudu za besplatnu nadogradnju mogu dobiti do sredine 2022. godine. 5. oktobar označava datum  kada će novi računari krenuti u prodaju sa preinstaliranim Windows 11 OS-om.

Pogledajte Windows 11 sistemske zahteve

Windows 11 dolazi kao iznenađenje, pošto Microsoft sa dolaskom desetke nije planirao neki novi. Glavna prodajna tačka je da Windows 11 služi kao najbolji operativni sistem za gejming.

Dakle, u novitetima poput vidžeta vođenih veštačkom inteligencijom, novog dizajna i zvukova, uživamo od početka oktobra.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top