PC

Besplatni MMO Lost Ark odložen za 2022. godinu

Izgleda da razvoj MMO igara zahteva baš dosta pažnje, pošto se ovaj tip igara najviše odlaže. Kao najrelevantniji primer uzećemo New World kompanije Amazon, koji je odlagan veliki broj puta i konačno izlazi krajem ovog meseca.

Druga MMO koja je obećavala dobru zabavu ove godine, Lost Ark, ipak neće uspeti da postigne obećani datum izlaska. Ovaj naslov studija Smilegate će se na zapadnom tržištu pojaviti tek 2022. godine, kako bi se obezbedio dosledan nivo kvaliteta i ujedno sačuvalo zdravlje zaposlenih i izbeglo pribegavanje crunchu.

Dobre vesti u ovom odlaganju dolaze u vidu najave zatvorenog beta testa, planiranog za 4. novembar i prijave su moguće već sada.

Lost Ark MMO je privukao dosta pažnje zato što neodoljivo podseća na Diablo naslove, a igra je ujedno dosta uspešna u Južnoj Koreji i Japanu, što je dodatni razlog za hajp na zapadnom tržištu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top