Mobile

Battlefield Mobile osvanuo na Google Play prodavnici

Pomama za mobilnim igrama je očigledna, te sve više developera želi da svoje franšize prenese na ovu platformu, bez obzira na žanr.

Electronic Arts je još od ranije objavio da u planu ima da Battlefield franšizu donese na mobilne telefone, a sada imamo i pokazatelj napretka tog plana. Na Google Play prodavnici je osvanuo listing za Battlefield Mobile, pucačinu koja će uključivati masovne bitke, okruženja sklona uništenju, bogatu ponudu modova i kastomizacije klasa sa jedinstvenim herojima, kako stoji u opisu.

Battlefield Mobile obećava kompetitivno igranje, ogroman arsenal oružja i biće izrađen u futurističkom fazonu, na osnovu čega se očekuje da ide sličnim stopama kao Battlefield 2042, samo skromnijeg formata.

Battlefield Mobile je planiran za period tokom 2022. godine.

Pucačine na Android i iOS uređajima imaju ogromnog uspeha, o čemu najbolje govori Activisionov Call of Duty Mobile, suparnik Battlefield franšize.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top