PC

Crysis Remastered trilogija stiže u oktobru

Crytek još uvek najavio najnovije poglavlje u Crysis franizi, ali zato mi fanovi dobijamo priliku užitka u osveženim verzijama ranijih igara.

Crysis Remastered je izašao prošle godine sa prilično dobrim reakcijama publike, a sada je najavljena kolekcija sa remasterima drugog i trećeg dela. Crytek je objavio da će remasterizovana trilogija postati dostupna za kupovinu od 15. oktobra u paketu ili pojedinačnom izdanju.
Remasteri će doneti osveženu grafiku, teksture i osvetljenje, bolje performanse na računarima, zajedno sa podrškom za 4K igranje i neograničeni frejmrejt.

Bitno je napomenuti da će Crysis Remastered Trilogy paket biti dostupan samo putem Epic Games Store. Taj period ekskluzivnosti će proći najverovatnije nakon godinu dana.

Što se tiče samostalne kampanje Crysis Warhead, ona još uvek neće dobiti remaster verziju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top