Vesti

Pogledajte predivne virtuelne svetove kreirane pomoću Unreal 5 endžina

Još sa prvom najavom Unreal 5 endžina uverili smo se u fotorealističnu budućnost grafike u video igrama. Unreal Engine 5 se već koristi za game development, ali će te igre izaći tek narednih godina, kada sam endžin uđe u masovniju upotrebu.

To ne znači da već sada ne možemo uživati u odličnim kreacijama koje su developeri kreirali kroz par meseci otkako je UE5 ušao u fazu ranog pristupa. 

Video u trajanju nešto kraćem od dva minuta prikazuje dinamične scene, od svemirskog okruženja, futurističkih gradova do enterijera kojeg je teško razlikovati od onog iz stvarnog sveta.

Reči su suvišne, tako da uživajte u videu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top