PC

Far Cry 3 je besplatan za preuzimanje do 10. septembra

Far Cry 6 će izaći za nešto manje od mesec dana, a kako bi se pripremili za to novo poglavlje u ovom čuvenom serijalu red je zaigrati jedan od najboljih delova.

Ubisoft je Far Cry 3 načinio potpuno besplatnim za preuzimanje na PC platformi putem Ubisoft Connect lansera. Sve što je potrebno je registrovati se(ako već niste) i dodati igru na svoj nalog sve do 11. septembra u 8:30 izjutra po našem vremenu. Link za preuzimanje se nalazi ovde.

Far Cry 3 je fantastična igra, sa jednim od najboljih antagonista ikada, Vaasom, vašeg progonitelja na privatnom ostrvu koje na prvi pogled izgleda kao pravi raj.

Što se tiče Far Cry 6, datum izlaska je zakazan za 7. oktobar, a nedavno su izdati sistemski zahtevi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top