PC

Garry’s Mod prodat u preko 20 miliona primeraka

Prvobitno osmišljen kao mod kreiran za Source Engine i koji je dozvoljavao igračima da se poigravaju sa fizikom, objektima i ostalim stvarčicama, Garry’s Mod je izašao kao kao samostalni proizvod na Steamu 2006. godine i kroz 15 godina postojanja ostvario je odličnu prodaju.

Garry’s Mod je za deceniju i po prodat preko 20 miliona primeraka, što je odlična cifra za naslov koji praktično ne nudi nikakvu priču, misije ili slično, već samo besciljno poigravanje po virtuelnom svetu.

Zanimljiv detalj vezan za prodaju je da je prvih 10 miliona kopija prodato do 2016. godine, a drugih 10 miliona za 5 godina, što znači da se proteklih godina prodaja za Garry’s Mod valjano ubrzala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top