PC

Death Stranding Director’s Cut dobio još jedan trejler pred izlazak

Finalni trejler pred izlazak specijalnog dopunjenog izdanja igre Death Stranding je tu.

Ono što je posebno zanimljivu u ovom slučaju je da iza njeno stoji samo Hideo Kojima, koji je samostalno editovao ovaj trejler. Finalni trejler prikazuje scene usnimljene na Playstation 5 konzoli i to u novom modu prikazivanja, nazvanom “wide mode”.

Sada će mnogi zapitati – otkud wide mode na konzolama kda one nemaju tu podršku? Kojima za Death Stranding Director’s Cut koristi trik sa sinematičnim crnim blokovima na vrhu i dnu ekrana i tako se postiže veća širina prikaza okruženja u igri.

To nije sve što stiže sa Director’s Cut 24. septembra, već će pred publikom biti i remasterizovana grafika, nove borbene mehanike, razne nadogradnje i pomoćni elementi, a da ne zaboravimo i dopunjenu kampanju sa dodatnim misijama.
Uzbudljivo!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top