PC

Prikazan prvi gejmplej za besplatni PES eFootball, fanovi nisu oduševljeni

Prošle godine kada je najavljeno da će PES 2021 biti samo sezonska dopuna na PES 2020, Konami je najavio ogromne promene u serijalu za budući naslov kako bi izbegao gnev fanova.

Pre svega, najavljen je prelazak sa Fox endžina na Unreal Engine, a daleko veće uzbuđenje postigla je najava prelaska na free2play model, čime PES, odnosno eFootball, postaje besplatan za sve.

Konami je odlučio da eFootball izađe 30. septembra, sa startnom ponudom od 9 timova, a ona će biti dopunjavana kroz niz dodataka tokom jeseni. Zvanični prikaz gejmpleja još uvek nije pružen, ali je na jednom Youtube kanalu osvanuo 11-minutni video koji prikazuje kako novo izdanje fudbalske simulacije izgleda.

Video je ubrzo obrisan sa platforme, ali se isečci iz klipova mogu naći na internetu i fanovi se ne suzdržavaju da iskažu svoje nezadovoljstvo prikazanim. Brojni negativni komentari proistekli su zbog čudnih animacija pri sudaru igrača, loše fizike kretanja lopte i sličnog.

U videu koji prikazuje meč između Mančester Junajteda i Arsenala se mogu videti razni problemi od gore navedenih, kao i pojavljivanje istih međuscena koje smo viđalu u ranijim PES igrama.

Dosta je problema koji upućuju kao da je eFootball korak unazad za serijal, ali sa druge strane sve izgleda kao da se radi o veoma ranoj verziji igre i moguće je da je snimak gejmpleja nastao dosta ranije, a da je u međuvremenu veliki broj sada viđenih problema rešen.

Videćemo realno stanje kada se eFootball pojavi pred igrače. Ako se zaista pojavi u ovom stanju, ovo bi mogao biti kraj puta za simulaciju fudbala sa Dalekog istoka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top