PlayStation 5

Novi Twisted Metal je navodno u razvoju

Twisted Metal serija je najavljena u maju 2019. godine iza koje stoji produkcijski studio Playstation Studios. Ona je planirana kao akciona komedija koja će pratiti duh originalnih igara.

Međutim, fanovi ovog čuvenog serijala u nadmetanju automobilima se ne mogu nadati samo TV seriji, već i potpuno novoj igri. Sudeći po rečima novinara Džefa Greba, Sony radi na novoj Twisted Metal igri, čime će oživeti serijal.

Plan je, kako se navodi, da se serijal oživi kako bi se poklopio sa nadolazećom serijom. Igra je još uvek u veoma ranoj fazi razvoja, što je verovatno jedan od razloga zašto nije predstavljena na nedavnom Playstation predstavljanju.

Sony želi da svoje franšize iz sveta video igara dodatno proširi kroz ostale medijume, pošto ovo nije jedina igra koja dobija TV ostvarenje. The Last of Us serija je takođe u izradi i na njoj radi HBO,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top