Nintendo Switch

Nintendo Switch navodno dobija trajno sniženje

Nintendo Switch konzola se praktično od izlaska prodaje odlično, sa do sada prodatih 89 miliona primeraka. Moguće je i da će se prodaja znatno ubrzati zahvaljujući potencijalnom sniženju.

Nekoliko izvora je nedavno otkrilo da Nintendo planira trajno sniženje cene standardnog Switch modela, kao i da će se ono odigrati danas, 13. septembra.

Model Nintendo Switch konzole iz 2019. godine, bi mogao biti snižen na čak 250 evra, pošto je sa tom cenom osvanuo kod jednog francuskog distributera gejming opreme. Sa druge strane, listinzi za ovaj model upućuju da bi se cena mogla sniziti sa sadašnjih 330 evra na 270.

U svakom slučaju, ovo će biti značajno sniženje cene Nintendo Switch i mnogima će olakšati izbor, pošto je dosadašnja cena ipak bila malo zahtevnija za novčanike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top