Filmovi-Serije

Hejli Atvel je Lara Kroft u Netfliksovoj anime adaptaciji

Još jedna ikona iz sveta video igara će dobiti svoj ”anime” serijal, a saznali smo i da će glumica Hejli Atvel, poznata po ulozi Pegi Karter iz Marvel univerzuma, pozajmiti glas poznatom lovcu na antikvitete i drevne relikvije. Razvoj serije je uveliko krenuo, a radnja će se dešavati nakon događaja iz moderne Square Enix-ove trilogije. Tako se Lara pridružuje sve većoj postavi franšiza koje su dobile Netfliksov animirani tretman poput Castlevania-e, Witcher-a i Dragon’s Dogma-e.

Hejli je tek krenula da se ozbiljnije bazi pozajmljivanjem glasova animiranim karakterima, a mogli smo do sada da je čujemo u Avangers Assemble, Marvel’s What If i animiranoj seriji 3Below: Tales of Arcadia. Još nije poznato kada serija stiže na Netfliks, a da li vi imate karaktera iz sveta video igara za koga mislite da zaslužuje animirani serijal?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top