PC

Izašla je 1.31 zakrpa za Cyberpunk 2077

Nastavlja se rad na unapređivanju igračkog iskustva u Cyberpunk 2077. Najnoviji apdejt u nizu je zakrpa 1.31 koja sa sobom donosi niz ispravki.

Apdejt je izdat za verziju igre na PC i konzolama, sa poboljšanjima u vidu ispravljene visine skoka, brzina detektovanja od strane neprijatelja sada zavisi od težine igranja, reload je poboljšan i manje bagovit. Određeni kvestovi su dobili ispravke problema koji su mučili igrače ranije.

Dodatno, vizuelni prikaz igre je dobio osveženja poput boljeg prikazivanja vlažnih površina  uklonjene kose u opcijama gde je to isključeno i slične druge ispravke.

Apdejt nije toliko opsežan kao druge ranije zakrpe, ali je dobro videti da se u periodu između velikih ispravki izdaju i manje koje definitivno znače.

Kompletnu listu ispravki možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top