PC

Destroy All Humans 2 Remake iznenadno se pojavio na PlayStation Twitter-u

Nekom sa PlayStation-ovog svemirskog broda je pobegao trejler za rimejk Destroy All Humans 2, i završio pravo na njihovom Twitter nalogu. Originalna objava je u međuvremenu obrisana, ali trejler i dalje kruži internetom i možete ga pogledati na ovoj adresi.

Rimejk će nositi naziv Destroy All Humans 2 Reprobed, a izbaciće ga THQ Nordic, dok ga razvija studio Black Forest koji je radio na prvom rimejku. Za sada nemamo datum kada bi igra trebala da izađe, ni na kojim platformama bi trebali da je očekujemo. Nije kompletan promašaj ako pretpostavljamo da će se invazija dogoditi na PlayStation, Xbox i PC platformama, ali zvanična objava će verovatno uskoro doći, zato pripremite svoj Zap-O-Matic.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top