PC

Prikazano 20 minuta gejmpleja iz The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Izdavač Bandai Namco je prikazao novi video sa 20 minuta gejmpleja iz nadolazeće horor igre smeštene unutar The Dark Pictures antologije, zvane House of Ashes.

Ne radi se o čistom gejmplej snimku, već je režiser Vil Dojl narator videa i otkriva krucijalne detalje vezane za ovaj naslov. Gejmplej prikazuje scene na samom početku igre u kojima se može videti susret grupe vojnika sa jednim od stvorenja.

Kao i sa prethodnim igrama, u House of Ashes postoji mnogo ishoda i potencijalnih situacije koje se mogu odviti u zavisnosti od izbora igrača. Praktično svaki karakter može umreti, ili se scena može odigrati na neželjeni način, što je u gejmplej videu i prikazano.

Video takođe prikazuje protagonistkinju, Ešli Tisdejl, koja istražuje podzemnu grobnicu, gde možemo videti povezanost sa prvom igrom iz antologije – Man of Medan.

House of Ashes izlazi 22. oktobra za PC, PLaystation i Xbox sisteme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top