PC

SYNTHETIK 2 dolazi u Steam Early Access ovog novembra

Nemački studio, Flow Fire Games, sačinjen od samo dva developera, polako se sprema da izbaci nastavak njihove taktičke rogue-lite pucačine SYNTHETIK 2. Igra dolazi na PC 11. novembra, a svi zainteresovani će moći da uskoče u Steam Early Access program i pomognu nemačkom dvojcu da dodatno obogati i zategne igru do zvaničnog izlaska.

SYNTHETIK 2 će krasiti haotična akcija i interesantna oružja koja su učinila original tako zabavnim, a očekujemo i podjednako dobru muziku koja nije dopuštala da nam opadne adrenalin. Legije zlih mašina i dalje nisu izvukle pouku, tako da ćemo morati da se vratimo sa novim klasama, specijalizacijama i smrtonosnim arsenalima, i pretvorimo ih u otpad.

Nastavak će podržavati i modovanje, a moći ćete da ga igrate i sa četiri igrača. Igra je dobila još jednu dimenziju, a sadržaće i univerzalnu hab lokaciju koja je postala deo mnogih rogue-lite igara. Cena u Early Access-u će biti 19.99 evra , što je odlična vrednost za igru koju možete gotovo beskonačno igrati i kreirati nekoliko build-ova pomoću novog upgrade sistema koji vam pruža još veću fleksibilnost nego ranije. U nastavku pogledajte novi trejler koji najavljuje ulazak u Early Access program.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top