Filmovi-Serije

Ubisoft radi na TV seriji baziranoj na Driver franšizi

Izrada TV serija baziranih na različitim franšizama iz industrije video igara nije nimalo nova stvar, već je ovaj trend u pravoj ekspanziji prethodnih nekoliko godina.

Kompanija Ubisoft je jedna od mnogih koja se pridružila ovom trendu, sa već nekoliko najavljenih serija. Toj listi se sada pridružuje i TV adaptacija zasnovana na Driver serijalu igara. Priča će, kao i u svih 8 igara objavljenih u periodu od 1999-2011. godine, pratiti bivšeg trkača prerušenog u detektiva u borbi protiv kriminala.

Sama serija će se fokusirati na protagonistu i njegovu borbu. Serija će biti liveaction formata i izaćiće na Binge platformi za strimovanje.

Kao što smo napisali Ubisoft već radi na nekoliko serija, ali u saradnji sa Netflixom, tako da je zanimljivo videti da je sada saradnja ostvarena sa drugom kućom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top