PlayStation 5

God of War: Ragnarok će biti poslednja igra u serijalu o nordijskoj mitologiji

Izgleda da Bog rata Kratos svoje putovanje kroz nordijski svet završava ranije nego što je planirano, pošto će God of War: Ragnarog biti poslednja igra o ovoj mitologiji.

Nakon premijernog predstavljanja gejmpleja i trejlera prošle nedelje, sada je otkriveno da serijal o nordijskoj mitologiji neće biti trilogija, već spada na dve igre, a razlog za to je vreme koje je potrebno da bi se došlo do treće igre.

Kori Balrog, režiser iza brojnih God of War naslova, otkrio da odluka iza “svega” 2 igre postoji kako fanovi ne bi čekali čitavih 15 godina na još jedno ostvarenje, koje bi bilo kulminacija i završnica priče.

Navedeno je da postoji želja da se igračima pruži koncizno i ispunjeno iskustvo, a ne da sve bude produženo samo zarad produžetka i bez ikakvih realnih benefita. 

God of War: Ragnarok se treba pojaviti negde tokom 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top