Mobile

Nova WipEout igra dolazi na mobilne telefone

Čuvena trkačka franšiza WipEout se vraća, ali kao mobilna igra.

Nedavno je najavljena nova igra u franšizi – WipEout Rush – koja će se za iOS i Android pojaviti tokom 2022. godine. Igra je trkačkog tipa sa elementima kartične igre i poseduje singlplejer kampanju u kojoj je ugošćeno preko 60 brodova iz starijih igara.

Developeri koji stoje iza igre su sa najavom naveli da su svesni da je najbolje WipEout iskustvo na Playstation konzolama, ali se nadaju da će fanovi prihvatiti novu igru koja označava povratak franšize sa osveženom formulom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top