PC

FIFA 22 ima najviše muzičkih numera u serijalu, preko 120

Svi se možemo složiti da fudbalske igre nisu to što jesu bez odličnih numera koje se slučaju u meniju pre početka mečeva. FIFA pogotovu poštuje to pravilo sa odličnom listom pesama koja je osvežena i bogatija sa svakim izdanjem.

Electronic Arts je sa ovogodišnjom FIFA 22 oborio rekord po broju numera u serijalu, pošto će u njoj biti uključeno preko 120 pesama koje će predstavljati 27 nacija. Od tog broja, 52 numere će biti potpuno nove sa novim ritmovima u ovoj fudbalskoj simulaciji.

Fanovo mogu očekivati numere umetnika CHVRCHES, Glass Animals, Bakar, Hope Tala i brojni drugi.

Volta Football ima preko 70 pesama sa hip-hop i elektronskim ritmovima, taman kako bi se u najboljem svetlu dočarao ulični fudbal na usijanom betonu.

FIFA 22 izlazi 1. oktobra za PC, Playstation i Xbox sisteme, a muzičke numere možete već sada poslušati na Spotify platformi.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top