PC

I Koei Tecmo sprema specijalnu najavu na Tokyo Game Show-u

Koei Tecmo je najavio veoma interesantnu prezentaciju za Tokyo Game Show. Prezentaciju ćete moći da pratite na zvaničnom Youtube kanalu i sadržaće dva segmenta. Prvi će se baviti će se baviti strategijom Nobunaga’s Ambition: Shinsei, koja nije baš poznata zapadnoj publici, ali zato su japanski igrači do sada igrali čak 16 igara iz ovog serijala. Pored ove istorijske strategije, drugog oktobra biće predstavljen i Dynasty Warriors 9: Empires.

Drugi segment nam više privlači pažnju, jer je pored Blue Reflection: Second Light-a, najavljena i nova misteriozna igra. Uz pomenute igre, biće predstavljeni i naslovi kao što je Fatal Frame: Maiden of Black Water, Monster Rancher i Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation. Ako želite da ispratite nove igre japanskog studija, na ovoj adresi se nalazi zvanični kanal, tako da možete da kliknete na podsetnik i budete obavešteni kada strim krene sa prenosom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top