Mobile

Nova Pokemon kartična igra dolazi na PC

Pokemon igre su rezervisane za Nintendo konzole, a na PC-u se mogu igrati samo uz pomoć emulatora. Sada ipak dobijamo novo ostvarenje vezano za ova džepna čudovišta koje dolazi na PC.

Radi se o nastavku kartične igre iz 2012. godine zvano Pokemon TCG Live. Igra je onlajn formata i uključuje prebacivanje fizičkih kolekcija karti u digitalni svet i takmičenje sa istim. Dodatak u odnosu na 9 godina stari original jeste battle pass sistem monetizacije, kastomizacija karaktera sa 3D avatarima. 

Nažalost, ova igra nije ni blizu onim naslovima koji postoje na Nintendo Switch konzolama. 
Pokemon TCG Live uskoro izlazi za PC i mobilne uređaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top