PC

THQ Nordic trenutno u razvoju ima 42 naslova, od toga je 28 još uvek nenajavljeno

Izdavačka kuća THQ Nordic obeležila je svoju deceniju postojanja. Ovaj developer najpoznatiji je po brojnim kupljenim studijima i franšizama koje vraća iz zaborava i time širi svoj portfolio.

Ova kompanija održala je specijalni događaj na kojem je najavila dobru količinu igara, među kojima Destroy All Humans 2, Jagged Aliance 3, Outcast 2, novu SpongeBob avanturu i druge. Nakon događaja, izdat je recap u kojem je otkriveno da to nisu svi naslovi na kojima se radi.

THQ Nordic u razvoju ima čak 42 naslova, ne računajući igre studija Handy Games, o čega su 28 još uvek nenajavljene igre. Teško je pogoditi koje to igre mogu biti, ali većina verovatno pripada starim franšizama koje su kupljene tokom proteklog perioda.

Svakako moramo sačekati do zvanične najave ovih igara. Neke od njih su verovatno u dosta ranoj fazi razvoja, tako da to za njih ne očekujemo u skorije vreme. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top