PlayStation 3

Bandai Namco možda radi na remasteru platforme Klonoa

Japanski studio je registrovao dva nova trejdmarka koja vrlo lako mogu da budu remasteri igara Klonoa i Klonoa 2. Izdavač je registrovao projekte pod nazivom ”Waffuu Encore” i ”1&2 Encore”, međutim Klonoa nije bila poznata pod ovim nazivom u Japanu. Gejming zajednica ipak sumnja da je reč o remasterima ove igre jer je prepoznatljiva fraza Klonoe bila ”Wahoo”, što je relativno blizu Waffuu.

Sufiks Encore je Bandai Namco već koristio za rimastere igara u Japanu. Prošle godine su izašli Mr Driller DrillLand i Katamari Damacy Reroll, koji su nosili ovaj sufiks pre nego što su izašli. Studio je još 2019. godine trejdmarkovao Klonoa Encore, u isto vreme kada i Mr Driller Encore i Splatterhouse Encore. Veruje se da trejdmark ”1&2 Encore” sugeriše da će i nastavak originala biti remasterovan, međutim nema naznaka da je vezan za Klonou.

Klonoa je izašla 1997. godine za PlayStation konzolu i doživela skroman uspeh u Japanu, ali se teže prodavala na zapadnom tržištu. Original je već jednom rimejkovan 2008. godine za Nintendo Wii konzolu, ali je igra stigla samo do 33. mesta na japanskim top listama. I pored kultne reputacije, mnogo platforme su kroz gejming istoriju pozajmile određene karakteristike od Klonoe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top