PC

Halo Infinite ovog meseca dobija 2 multiplejer testa

Godinu dana od odlaganja Halo Infinite ono što uliva nadu u to da neće biti više pomeranja datuma jesu testovi koje 343 Industries povremeno održava.

Do kraja meseca će se održati još 2 testa tokom preostalih vikenda u kojem će se isprobati puni mulitplejer a ne sa botovima. Prvi test će trajati od 23-26. septembra a drugi od 30. septembra do 3. oktobra i u oba slučaja će Halo Insajderi imati neograničen pristup.

Prvi test će biti sa fokusom na 4v4 Arena bitke, a drugi test krajem meseca doneće velike okršaje u 12v12 formatu. U ove modove igranja, tokom trajanja testa na raspolaganju biće i opcije isprobavanja oružja, mod treninga, igranje sa botovima, kastomizacija, Battle Pass sistem i ostalo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top