PC

Finalna verzija Gloomhaven-a pojaviće se na Steam-u u oktobru

Gloomhaven je poznatiji ljubiteljima društvenih igara koji vole da se utope u rpg svetove kao što je Dungeons & Dragons, ali Asmodee Digital i Flaming Fowl Studios su pre dve godine odlučili da je igra spremna i za digitalnu adaptaciju. Pored toga što Asmodee sprema novu ekspanziju za društvenu igru, koju nestrpljivo čeka veliki broj igrača, kreatori su objavili i da će se digitalna 1.0 verzija konačno pojaviti 20. oktobra na Steam-u.

Igra se nalazi u Steam-ovom Early Access programu od jula 2019. godine, a Asmodee je obećao da će kampanja konačno debitovati u finalnoj verziji. Na Steam komjuniti stranici developeri su objavili da će u igri postojati preko 250 misija koje će biti podeljene između Guildmaster i kampanja moda. To bi trebalo da nam obezbedi preko 150 sati igranja, ako smo baš brzi i nikada ne izgubimo u misiji.

Potezna strategija će doći i na GOG platformu kada se finalna verzija pojavi na Steam-u, a ako ste zainteresovani za ovaj naslov, cena trenutno iznosi 24.99 evra. Sledećeg meseca cena će se povećati zbog zvaničnog izlaska igre, tako da je sad najbolje vreme da nabavite ovu igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top