Ostalo

Srednji vek na vašem stolu – Kingdom Come društvena igra

Pisali smo o društvenim igrama koje postaju video igre, a u ovom slučaju imamo obrnutu situaciju. Na veb-sajtu Gamefound, koji se bavi javnim finansiranjem, pojavio se Kingdom Come projekat koji najavljuje društvenu igru koja će nas provesti kroz srednjovekovne avanture po Bohemiji. Zahvaljujući kreatorima društvenih igara Boardcubator i platforme za finansiranje, u izradi je društvena igra za jednog do četiri igrača.

Originalni developeri naslova Kingdom Come: Deliverence, će zajedno sa Boardcubator-om raditi na projektu, kako bi osigurali da igra ostane u skladu sa realizmom iz petnaestog veka, i ne bi li bili sigurni da svi elementi igre čine iskustvo zabavnim. Društvena igra će nastaviti priču iz igre, a radnja će se dešavati u 1421. godini, tokom Husitskih ratova. Nema mnogo detaljnih informacija kako će igra izgledati, ali kreatori dodaju da ćemo morati da se suočimo sa teškim i frustrirajućim izborima. Društvena igra će imati i dodatnu aplikaciju sa glasovima karaktera i atmosferskim zvucima, kako bi se igrači osećali kao u pravoj avanturi.

Kampanja za finansiranje još nije počela, a zvanično otvaranje će se desiti na Gamefound veb-sajtu 2022 godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top