PC

Soni se sprema da donese strimovanje PS5 igara na PC i PS4 kroz Playstation Now

Soni izgleda planira da Playstation 5 igre doda u ponudu na Playstation Now servis. Barem na to upućuje novi patent koji je pokrenut.

Kompanija Microsoft je već omogućila da igrači na PC-u i mobilnim uređajima strimuju Xbox Series igre iz oblaka, a to će se proširiti i na same konzole do kraja godine.

Soni želi da učini isto sa Playstation Now. Zahtev za patent otkriva da Soni planira grupisanje većine brzih NVMe SSD-ova i da skladišti iste informacije na njima kako bi konstantno pružali podatke u visokim briznama. Pod podacima se misli na igre, a grupisanje SSD-ova doprineće stabilnim performansama.

Za sada nema preterano mnogo PS5 igara, ali će broj u budućnosti rasti pošto je Soni nedavno najavio brojna nova ostvarenja. Ove igre će PS Now biti vredno pojačanje i dosta privlačno onima koji ne mogu priuštiti konzolu, ili jednostavno nemaju gde da je kupe.

PS Now trenutno broji preko 700 igara sa PS2, PS3 i PS4 konzola. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top