PlayStation 5

Guerrilla izgleda sprema Horizon multiplejer igru

Kreatori igara Horizon Zero Dawn i Horizon Forbidden West traže nove radnike koji će raditi na razvoju nove onlajn igre. Objavljen je oglas na zvaničnom veb-sajtu za poziciju seniorskog dizajnera društvenih sistema, a svi kandidati bi trebali da gaje strast prema zajednicama igrača, društvenim karakteristikama i da vole da istražuju nove i kreativne načine pomoću kojih se igrači mogu povezati u igri sa drugima.

Još jedno radno mesto je otvoreno, a to je pozicija seniorskog pisca, koja i ne mora biti povezana sa ovim projektom. Developer traži pojedince sa iskustvom u dizajniranju priča u open-world rpg igrima, onlajn igrama i MMORPG-ovima. Dizajneri bi trebali da kreiraju misije i tekstove za kvestove.

Odavno smo saznali da Guerrilla planirala da proširi Horizon univerzum u multiplejer žanr, a co-op je bio prvobitno planiran za prvu Horizon igru, ali je na kraju projekat bio otkazan kako bi se razvojni tim više koncentrisao na druge sadržaje. Izvori navode da Sony i dalje nije odustao od co-op ideje, ali da je čuvaju za budući projekat pošto se ova opcija neće pojaviti ni u Horizon Forbidden West-u.

Pre nekoliko godina PlayStation studio je zaposlio Simona Laruša koji radi na još neobjavljenoj igri. Dizajner ima ogromno iskustvo sa multiplejer igrama i do sada je radio na Rainbow Six: Siege, kao i na onlajn modovima za Guardians of the Galaxy, Splinter Cell: Blacklist i Killzone 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top