PC

DICE neće imati milosti prema varalicama u Battlefield 2042

Zajedno sa radikalnim promenama u vidu proširenja broja igrača i obima dostupnog prostora za borbu, DICE će imati radikalozivani, nemilosrdni, pristup prema varalicama u Battlefield 2042.

U najnovijoj objavi na zvaničnom blogu, developer je otkrio pravila koja su tu kako bi se zaustavila toksičnost prema igračima, mere protiv varanja i slično. Ruganje i nasilnički komentari u glasovnom ili tekstualnom formatu biće kažnjavani, ali će najteže proći čiteri.

DICE neće tolerisati nikakav vid varanja već će oni koji to pokušaju automatski dobiti trajno banovanje naloga, bez ikakvog upozorenja ili sličnog. Za Battlefield 2042 će se koristiti Easy Anti-Cheat, koji se upotrebljava u Apex Legends i Star Wars: Battlefront 2, tako da DICE ima iskustva.

Takođe, zahvaljujući krosplej funkciji, čiter koji je banovan na PC-u, biće banovan i na konzolama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top