PlayStation 5

Sony omogućio igranje demo verzija Playstation 5 igara

Demo verzije igara se čine kao da su stvar prošlosti, ali to nisu. Iako izgleda kao da je ranije demo scena bila dosta razvijenija sa fanovima koji su mogli besplatno probati razne igre pre kupovine, i sada imamo prilično dobru ponudu ovog tipa.

Na PC-u je to najrazvijenije, pogotovu kada se uzme u obzir Steam Game Festival tokom kojeg je na stotinu igara dostupno za igranje. Demo verzije su generalno evoluirale i postoje u raznim oblicima na mnogim platformama, ali na Playstation 5 konzoli su se pojavile klasične demo verzije, poznate kao game trials.

Soni je korisnicima uputio mejl sa najavom da se na Playstation 5 konzoli igre Death Stranding: Director’s Cut i Sackboy: A Big Adventure mogu preuzeti i igrati na nekoliko sati, bez potrebe za plaćanjem.

Ova dva naslova će imati demo verziju dostupnu do 28. oktobra, nakon čega će u ponudu verovatno stići neki drugi naslovi, kako bi Soni privukao interesovanje korisnika.

Game Trials su odlična ideja za Playstation 5 igrače, pogotovu pošto su igre većinski sa cenom od 70 dolara, tako da ipak treba valjano razmisliti o tome da li kupiti određeni naslov. 
Jedina loša stvar trenutno je što vremensko ograničenje počinje sa započetim procesom preuzimanja, tako da će igrači sa sporim internetom imati manje vremena za igru od ostalih, ako uopšte i stignu da preuzmu igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top