PC

Počela priprema za Battlefield 2042 betu – Sve šta treba da znate!

Dragi vojnici vreme je da izvadimo prašnjave puške iz sanduka u podrumu i krenemo u ozbiljne vojne akcije. Danas gejmeri na svim platformama mogu da skinu Battlefield 2042 betu i čekaju da se otvore vrata bombardera iz koga iskačemo. Prvi iz aviona će iskočiti vojnici koji su rezervisali svoje mesto u early access programu. Za njih akcija kreće 6. oktobra, dok će ostali igrači moći da pristupe beti 8. oktobra.

Veličina bete je 19GB na PC-u, a na Xbox i PlayStation konzolama trebaće vam 16GB. U nastavku pogledajte kako je isplaniran raspored bete po danima:

Trajanje od 5-10 oktobra

  • 5. Oktobar – svi igrači mogu da skinu betu
  • 6-9. Oktobra – early access (počinje od 9am CEST)
  • 8-9. Oktobar – beta otvorena za sve (od 9am CEST)
  • 10. Oktobar – beta se zatvara (do 9am CEST)

Betu možete preuzeti na sledećim linkovima:

Krosplej neće funkcionisati tokom bete, a sve što uradite za vreme testiranja se neće preneti u igru kada je kupite. U beti ćete pronaći četiri jedinstvena specijalca, igraće se Conquest mod na Orbital mapi i iskusićemo borbe u kojima učestvuje 128 igrača. Battlefield 2042 izlazi 19. novembra na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, a ako ste nestrpljivi, obavezno se uključite u betu koja je odmah iza ćoška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top