PC

Ubisoft se priprema za najavu Far Cry multiplejer igre?

Far Cry 6 je i zvanično izašao pred publiku i sa sobom je doveo novi vid zabave u pogledu dizanja revolucije i skidanja diktature u fiktivnoj južnoameričkoj državi Yara.

Međutim, Ubisoft izgleda skriva više od toga. U igri su pronađeni QR kodovi, od kojih jedan nakon skeiranja vodi ka kratkom tizer videu. Kod se nalazi na kutiji na koju igrači mogu naići još na početku igranja. Kada se taj kod skenira mobilnim telefonom, on vodi ka kratkom videu od šest sekundi koji prikazuje animirani cilindar za revolver.

U tizeru se na tren pojavljuje mapa koja prikazuje krajolik nalik onom iz Far Cry 4, a moguće je videti tokene sa životinjama koje žive u regijama na mapi.

Obzirom na prirodu prikazanog, masivni otvoreni svet upućuje na to da se radi o potencijalnoj Far Cry multiplejer igri za više igrača. Naravno, moguće je i da je to neki plan za narednu Far Cry 6 ekspanziju, ali je veća verovatnoća da se radi o multiplejeru, pošto je Ubisoft početkom godine najavio da će se više fokusirati ka multiplejer naslovima, generalno u free2play formatu.

Video sa tizerom pogledajte ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top