PC

Back 4 Blood predvodi ponudu noviteta na Xbox Game Pass servisu

Predstavljena je oktobarska ponuda video igara koje će obogatiti već raznovrsnu ponudu na Xbox Game Pass servisu.

Nova grupa igara počeće sa dolaskom ove nedelje i tako će se sporadično dodavati novi naslov do kraja meseca.

Prvo dolazi sumanuta igra Totally Accurate Battle Simulator za konzole i PC, zatim 7. oktobra ide Procession of Calvary avantura sa putovanjem kroz svet sagrađen od renesansnih umetničkih dela. Istog dana stiže i Visage, horor iz prvog lica.

Vrhunac ponude je Back 4 Blood, najnovija kooperativna zombi pucačina koju mnogi karakterišu kao Left4Dead 3. Ona će se pojaviti za Xbox Game Pass konzolnu i PC verziju 12. oktobra. Dakle, od prvog dana izlaska.

Nakon toga, Destiny 2: Beyond Light i Ring of Pain dolaze na Game Pass 12. oktobra. Destiny 2 samo za PC, a Ring of Pain i za konzole. To nije sve, pošto od 14. oktobra u ponudu stiže Riftbreaker, a dan kasnije i The Good Life, najnovija Swery igra, koja će na servisu biti od prvog dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top