Nintendo Switch

The Kingdom Hearts serijal stiže na Nintendo Switch

Tri Kingdom Hearts igre doći će na Switch konzolu, a vlasnici će moći da ih igraju preko klaud striminga. Igre su najavljene u isto vreme kad i dolazak glavnog Kingdom Hearts junaka, koji će biti DLC borac u igri Smash Bros. Vlasnici Switch-a će dobiti Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts JD 2.8 Final Chapter Prologue i Kingdom Hearths 3 + Re Mind.

Masahiro Sakurai je rekao da ćemo u bliskoj budućnosti dobiti tačan datum kada će igre biti dostupne, a nakon Smash Bros. prezentacije, Square Enix je izbacio i video povodom dvadesetogodišnjice Kingdom Hearths-a koji se bavi detaljima i aktivnostima koje su planirane.

Sora iz Kingdom Hearths-a je trinaesti, i poslednji DLC karakter koji će biti dodat u Smash Bros. On izlazi 18. oktobra, čime će konačan broj boraca u igri doći do 89. Sora će dobiti i novi stejdž koji se zove Rising Falls, koji prolazi pored Hollow Bastion zamka iz serijala. Sakurai je ranije rekao da će se rad na igri završiti kada bude ubačen i poslednji karakter, a da li će Sora zaista biti poslednji borac u popularnoj tuči?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top