PlayStation 4

Kroz Sonijevu Play at Home inicijativu preuzeto 60 miliona igara

Po početku pandemije virusa COVID-19, koja nažalost i dalje traje, Sonije pokrenuo Play at Home inicijativu kroz koju su se delile besplatne igre kako bi se igrači motivisali da ostanu kod kuće i time pomognu u sprečavanju širenja virusa.

Kroz Play at Home je podeljena Uncharted kolekcija(april 2020.), Ratchet & Clank u martu ove godine, Horizon Zero Dawn i 10 PSVR igara u aprilu i maju, dok su u junu išli razni dodaci za popularne naslove.

Sada je Sony objavio recap ove inicijative, čime je otkriveno da je kroz četiri talasa darivanja u periodu od 18 meseci preuzeto 60 miliona igara. Tu spada 11 miliona PSVR naslova i 30 miliona igara od strane indie partnera, a dodatak na ove brojeve su 4 miliona preuzetih dodataka.

Inicijativa je prošla izuzetno uspešno i pokazala je koliku zajednicu Soni ima za sobom. Da li će se Play at Home nastaviti narednih meseci za sada je neizvesno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top