PC

Konami planira da probleme sa eFootball reši sa narednim apdejtom

eFootball se pojavio kao sa planom da unese revoluciju u PES serijal, ali se desilo to da je zbog brojnih nedostataka ovo sada najgore ocenjena igra na Steamu.

Niz kritika i ruganja na račun izgleda igre i funkcionisanja fizike osvanuo je na internetu, a Konami je ubrzo izdao izvinjenje i otkrio kako je primio povratne informacije igrača.

U novom saopštenju, Konami je objavio da će se 0.9.1 pokušati da reši ove probleme, a taj apdejt će doći 28. oktobra, praktično mesec dana nakon izlaska igre. Teško je da će svi problemi biti rešeni, ali se nadamo da će barem oni najveći biti sređeni.

Veliki apdejt sadržaja u ovom, ionako oskudnom, naslovu planiran je za sredinu novembra, ali postoji šansa da će zbog ovih problema on biti odložen, čime će se nevolje Konamija dodatno produbiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top