Domaća Scena

Predstavljamo vam drugo izdanje PlayCon-a, zakazano za kraj novembra

Kako vreme brzo leti, ko bi rekao. Već smo na pomolu drugog izdanja naše PlayCon konferencije za ovu 2021. godinu.

Nakon izuzetno uspešnog prvog događaja u decembru prošle godine, sa brojnim developerima-učesnicima i ogromnom publikom, kao i prolećnog događaja koji je tu bio da malo skrati čekanje, predstavljamo vam PlayCon 2021.

Još većeg formata u odnosu na prvi, sa još više učesnika, zanimljivih vesti, predavanja, intervjua i predstavljanja fokusiranih ka domaćoj gejming sceni.

Naš skup gejming zajednice održaćemo 27. i 28. novembra, sa više detalja o učesnicima i rasporedu kako se datum bude približavao.

Ako ste developer iz zemlje i regiona i radite na nekom projektu ili imate zanimljivu priču da podelite sa nama, javite nam se na redakcija@play-zine.com .

U međuvremenu, bacite pogled na plejlistu sa prošlogodišnjeg skupa:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top