PC

Final Fantasy 14 ima više od 24 miliona igrača – najprofitabilnija igra u serijalu

Glavni zaduženi za razvoj Final Fantasy 14 podelio je odlične vesti izjavivši da je MMO igra premašila brojku od 24 miliona igrača. To ju je načinilo najprofitabilnijim naslovom u čitavom Final Fantasy serijalu.

Final Fantasy 14 je od samog izlaska pokazivao stabilan rast publike koji se dodatno uvećavao sa dolaskom novih ekspanzija. Prva ekspanzija je zabeležila 4 miliona igrača, a sa trećom ekspanzijom igra je dospela do 10 miliona igrača.

Broj od 24 miliona igrača igra je premašila u susret dolasku najnovije ekspanzije, nazvane Endwalker, koja izlazi 23. novembra za PC, PS4 i PS5 platforme.

Ne možemo a da ne spomenemo da je za rast FF14 ovih godina i te kako zaslužan neuspeh kompanije Blizzard sa World of Warcraft, kao i generalni neuspesi vezani za kulturu na radnom mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top