PC

Battlefield 2042 dobija izuzetno zanimljivi Hazard Zone mod igranja

Battlefield 2042 sa sobom donosi silne inovacije i izmene, pogotovu u pogledu dupliranja broja igrača sa 64 na 128.

Među inovacijama ubraja se i novi mod igranja, prvi za serijal. EA je u specijalnom predstavljanju otkrio Hazard Zone mod igranja, prikazao izgled gejmpleja i šta igrači mogu očekivati.

Prvo što je primetno je to da mod vuče dosta inspiracija iz igre Tarkov, kao i iz Dark Zone u The Division igrama. Radnja se odvija u 2040. godini nakon ogromne nezgode u kojoj je broj satelita opao za 70%, a igrači će imati misiju da preuzmu što više osetljivih informacija sa tih satelita pre drugih.

Mod podržava do 24 igrača na PS4 i Xbox One i 32 igrača na PC-u i next-gen konzolama. Hazard Zone se odvija u Squad Based formatu, 4 igrača po jedinici. Cilj je sakupiti što više data drajvova pre drugih timova i izvršiti ekstrakciju pre formiranja oluje.

Zanimljivo je videti mod igranja koji ne zahteva direktnu eliminaciju drugih igrača, već se fokusira na drugačiji objektiv. Ovde praktično možete proći bez ijednog ubistva i pobediti, ako ste dovoljno spretni naravno.

Mod na osnovu prikazanog deluje izuzetno zanimljivo i obećavajuće, a kako će to biti u praksi videćemo 19. novembra kada se Battlefield 2042 bude pojavio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top