PC

Spoj modernog i retro gejminga – Bloodshore je FMV battle royale igra

Danas skoro svaki studio želi da se priključi battle royale zarazi, a pokušaj studija Wales Interactive je zaista jedan od interesantnijih. Developer je predstavio FMV (full-motion video) igru Bloodshore koja će battle royale žanr vratiti u vreme kada su interaktivni filmovi vladali na polju video igara. Igrači će preuzeti ulogu Nika, propalog glumca koji se bori za novčanu nagradu koja će mu promeniti život. Samo mora da ostane živ do kraja battle royale-a koji se prenosi na televiziji.

Ako ste nekad igrali FMV igre onda znate da će pred nama biti različite odluke koje će ili pomoći našem glavnom junaku da preživi, ili mu skratiti glumačku karijeru. Wales Interactive je objavio da će Bloodshore doći 3. novembra na sve platforme, a ovo je možda jako dobar momenat da se izbaci battle royale igra, jer ste i vi i vaša baka opsednuti Netflix-ovom serijom Squid Game. U nastavku možete da pogledate trejler koji je objavio studio, a igru ćete moći da igrate na Steam, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i iOS platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top