PC

Procureli sistemski zahtevi za GTA Trilogy: The Definitive Edition

Remasteri kultnih GTA igara – GTA 3, Vice City i San Andreas – su na putu da se pojave do kraja godine pred publikom koja ih željno iščekuje. Rockstar sa zvaničnom najavom nije bio preterano rečit ali zato imamo curenje informacija.

Sa tim je otkriveno da će remaster kolekcija koštati 70$ na next-gen konzolama, a sada su pred nama novi detalji i sistemski zahtevi za GTA Trilogy: The Definitive Edition. Igra će imati osvežene teksture visoke rezolucije, povećanu distancu vidljivosti i kontrole preuzete iz GTA 5. Među procurelim detaljima se spominje i novi nivo grafičkih detalja što upućuje da se Rockstar dodatno potrudio.

Što se tiče sistemskih zahteva, biće potrebno 45GB slobodnog prostora na disku, a kao minimum se spominje GTX 760 i i5-2700K procesori, dok je preporučena grafika GTX 970 sa 4GB VRAMA, što znači da će i starije mašine bez problema pokretati ova tri kultna naslova.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • RAM: 8 GB RAM

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
  • RAM: 16 GB RAM

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top