PC

Ni Elden Ring nije imun na odlaganja

Pa, desilo se i ono čega smo se pribojavali. FromSoftware je danas objavio da nećemo moći da igramo Elden Ring 21. januara, već se izlazak pomera za 25. fabruar 2022. godine. Vest je osvanula na zvaničnom Twitter nalogu igre, i to u prepoznatljivo direktnoj objavi. Međutim, dobili smo i jednu odličnu vest.

Tim je najavio da se do 1. novembra možemo registrovati za, kako su nazvali, Closed Network Test (beta), koji će se održati od 12. do 14. novembra. Ako želite da budete među prvima koji će testirati novu igru, uputite se na linkove koji se nalaze uz tvit. Nadamo se da ovo odlaganje znači da ćemo na kraju dobiti zategnut proizvod, mada FromSoftware nije poznat kao studio koji voli da ostavi stvari nedovršene.

Iako nismo oduševljeni što ćemo morati da još mesec dana čekamo igru, vest o Closed Network Test-u će definitivno učiniti čekanje lakšim. Ili ćemo biti u još većoj agoniji od novembra? Da li je ovo vaš plan zlokobni Japanci? Na internetu se našao i kratak snimak gempleja iz igre, međutim ništa posebno ne možemo videti u njemu. Gemplej je snimljen navodno na ranoj verziji igre za Xbox One i možete ga pogledati u nastavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top