PC

Ni FIFA više ne želi partnerstvo za Electronic Arts, traži drugog izdavača

Glavno regulaciono telo, i najpoznatije ime svetskog fudbala, FIFA, dalo je svoju verziju priče za partnerstvo sa izdavačem Electronic Arts i raskidu istog.

FIFA je izjavila da i ovako i onako nemaju nešto preterano pozitivnih emocija u vezi sa EA, i da će potražiti druge izdavače koji bi kreirali fudbalsku simulaciju sa FIFA imenom na čelu.

FIFA traga za članovima industrije, developerima, investitorima i analitičarima zarad izgradnje duge saradnje u pogledu gejminga, esports scene i drugih tipova interaktivne zabave.

Podsećamo, ranije je Electronic Arts objavio da će rebrendirati svoju franšizu fudbalskih simulacija u EA Sports FC, pošto se odvaja od FIFA odbora zato što “traži previše novca”.

Izgleda da će 2023. godina biti najinteresantnija do sada kada su u pitanju fudbalske igre. Electonic Arts menja svoje ime, eFootball mora pokušati da se izvuče iz haosa u koji je upao ranije ovog meseca, na vidiku je UFL, besplatni konkurent, a tu je i FIFA koja će pokušati nešto veoma uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top