PC

Sea of Thieves obeležava 25 miliona igrača raznim poklonima

Microsoft i Rare su objavili novo dostignuće u pogledu broja igrača u Sea of Thieves.

Prema najnovijem preseku, ova igra o piratskom životu sada broji preko 25 miliona igrača. za 5 miliona više u odnosu na cifru ozvaničenu u martu ove godine.

Prema Microsoftu, dolazak Seasons sistema i propusnica, kao i crossover sa Diznijevim Piratima sa Kariba, najzaslužniji su za brzi porast igrača. U znak proslave ovog broja publike, svako ko zaigra Sea of Thieves između 19. i 26. oktobra dobiće specijalni bonus u vidu 25.000 zlatnika i 25 Doubloonsa.

To nije sve, pošto je će jedan nasumično odabrani igrač od svih dobiti simbolični sumu od 25 miliona zlatnika.

Sea of Thieves ubrzano raste od izlaska 2018. godine za PC i Xbox konzole, primarno zahvaljujući aktivnoj podršci developera Rare, koji stalno donosi zanimljivi novi sadržaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top