Vesti

Epic Games će izdavati igre indi studija Eyes Out i Spry Fox

Nezavisni studiji su postali najtraženiji kolekcionarski predmet velikih gejming kompanija. Gotovo svaka velika gejming kuća želi na neki način da pruži svojim korisnicima ekskluzivne naslove i stekne prednost nad konkurencijom. I dok PlayStation sve više stavlja u PC ponudu njihove ekskluzive, Epic Games želi da određeni nezavisni studiji isključivo sa njima sarađuju.

Prvi od ovih studija je Eyes Out koji je osnovao dizajner i direktor igre Spec Ops: The Line, Kori Dejvis. On radi zajedno sa gitaristom grupe Nine Inch Nails, Robinom Finkom, na ne objavljenoj igri. Jedino što je poznato je da će igra izaći na više platformi i da je iz horor žanra. Igru pokreće i Unreal Engine.

Spry Fox je drugi studio čije igre će izbacivati Epic Games. Studio je do sada kreirao igre Road Not Taken i Alphabear, a ne tako davno su izbacili i Cozy Grove na Xbox, PlayStation, Nintendo Switch i PC. Njihova nova igra će biti najambiciozniji projekat do sada, ali ni u ovom slučaju nije poznato kako će se zvati. Ono što znamo, je da se radi o multiplejer naslovu koji će imati crossplay opciju i radiće u Unreal Engine-u.

Studiji nemaju predviđeni rok kada treba da završe razvoj ovih igara, a obe će završiti pod Epic Games Publishing banerom. Istim koji je ovog meseca radio zajedno sa Remedy-em na izdavanju Alan Wake: Remastered igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top