PlayStation 4

Among Us dolazi u decembru na PlayStation i Xbox

Jedna od najpopularnijih društvenih igara, koja je prvobitno izašla za mobilne telefone, će konačno doći i na PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S ovog decembra. Igra je došla na Android, iOS i PC još 2018. a uskoro će i vlasnici pomenutih konzola shvatiti zašto je ceo svet u jednom momentu bio opsednut igrom Innersloth studija. Vest je osvanula na Xbox i PlayStation blogovima, a Sony je najavio i ekskluzivne Ratchet & Clank skinove.

Among Us stranica u prodavnici kaže i da će biti dodata i cross-play funkcija, tako da ćete moći da skupite sve drugare sa različitih platformi u jedan lobi, i zabadate nož u leđa do mile volje. Igra će definitivno posedovati ovu opciju, jedino ne znamo da li će se nalaziti od prvog dana u igri. Innersloth je objavio da će izbaciti i dve fizičke verzije igre. Standardna verzija se zove Crewmate Edition i košta 30 dolara.

Fizička verzija igre će izaći u zavisnosti od regiona, a gejmeri iz Velike Britanije i Evrope će moći da je pronađu u prodavnicama od 14. decembra. Druga verzija igre je nazvana The Imposter Edition, i trebala bi da izađe negde u proleće sledeće godine. Ova verzija će koštati 50 dolara i sadržaće sve DLC-ove i nekoliko posebnih sitnica poput ljubičastog plišanog svemirca, značku i druge kolekcionarske predmete.

Sledeće godine očekujemo i da vidimo The Ejected Edition za 90 dolara, koji će vam doneti sve Impostor predmete, ćebe, crvenu Impostor kapu i ekskluzivnu metalnu knjigu.

Among Us – The Ejected Edition

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top