PC

Jedan od Battlefield 2042 specijalista ima wallhack kao osobinu

Kao što je DICE obećao, sada je predstavio ostatak specijalista za Battlefield 2042, odnosno glavnih igrivih karaktera koji su u suštini operatori sa jedinstvenim osobinama.

Sada je DICE predstavio preostalih 5 specijalista. Navin Rao je indijanac sa paketom za sajber ratovanje koji mu omogućava osobinu kao wallhack, pošto svako ubistvo omogućava da vidi okolne neprijatelje.

Espinoza je meksikanac Assault Specijalista. Njegova aktivna specijalnost je Balistički štit kojim može gurati neprijatelje. Uz Blast Resistance dobija manje štete od eksploziva i ujedno se brže hiluje.

Rosijer Sundance ima pametne eksplozive koji joj omogućavaju smenu po tipu i potrebi, a ujedno poseduje i wingsuit odelo koje smo viđali u trejleru. Ji-Soo Paik je južnokorejski karakter koji ima mogućnost otkrivanja neprijatelja iza zaklona, još bolji wallhack, a ujedno sa Threat Perception automatski otkriva neprijatelje koji joj nanesu štetu.

Na kraju, Konstantin je jedina podrška u igri. Rumun koji poziva dodatne zalihe municije, oklopa, a omogućava drugim igračima i da smene svoj loadout.

Battlefield 2042 izlazi 19. novembra. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top