Nintendo Switch

Objavljen datum kada stiže GTA: The Trilogy – Definitive Edition

GTA trilogija se pojavila u Rockstar onlajn prodavnici i otkrili smo kada remasterovana kolekcija dolazi, kao i cenu. Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition će izaći u digitalnom obliku 11. novembra, a igre je moguće i prednaručiti za 59.99 evra. I fizičko izdanje ove kolekcije se očekuje za Xbox Series X/S, Xbox One, Switch i PS4 konzole 7. decembra.

Na trilogiji je radio studio Grove Street Games, koji je je još ranije sarađivao sa Rockstar-om na GTA portovima. Remasterovana verzija GTA: San Andreas-a će doći 11. novembra na Xbox Games Pass, a GTA 3 remaster će biti dostupan na PlayStation Now od 7. decembra.

Kupci koji nabave igru preko Rockstar-ove onlajn prodavnice, ili Rockstar Games Launcher-a do 5. januara 2022. godine, dobiće popust od 10% prilikom sledeće kupovine u ovim prodavnicama. Ranije smo već pisali o minimalnim i preporučenim sistemskim specifikacijama za ovu kolekciju, pa možete i da proverite da li vam kompjuter dovoljno jak za ove klasike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top