PC

Otkriveni novi detalji za Tiny Tina’s Wonderlands klase, okruženja i druge mehanike

O Tiny Tina’s Wonderlands nismo dobili nikakve nove detalje u poslednje vreme, ali je to Gearbox nadoknadio dobrim video materijalom.

Sada su prikazane Stabbomancer i Brr-Zerker klase, nova magijska okruženja, kao i pregled novih čini i melee mehanika.

Za razliku od nekih prethodnih igara iz Borderlands serijala, ovde igrači kreiraju sopstvenog heroja uz kastomizaciju i multiklasni sistem, od kojih su dve klase prikazane sada. 

Stabbomanceri, kao što ime govori, su asasini koji se šunjaju i imaju fokus na kritikalne udarce, sa magičnim bodežima i opcijom da nestanu u senci kada to požele, što je odlično za igrače koji žele da neprijatelje poraze pre nego što znaju šta ih je snašlo.

Brr-Zerkeri su mišićavi koji kombinuju oružje sa melee napadima, tako da se stil borbe može menjati sa daljine na prsa u prsa sa lakoćom.

Što se tiče prikazanih okruženja, videli smo šume sa pečurkama, piratske luke, i druge raznovrsne lokacije koje će biti prisutne u Tiny Tina’s Wonderlands. Svako okruženje donosi osobene misije, sporedne misije i specifične neprijatelje.

Tu je i prikaz čini i oružja koje će biti korisno sredstvo u borbi protiv armije skeleta.

Video iako kratak, prikazuje dosta novih detalja, najviše do sada. 

Tiny Tina’s Wonderlands izlazi 25. marta 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top